Cautare

8071 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (4.49 secunde)
Geoana poate ajunge la Cotroceni pentru cinci ani daca este suspendat Basescu Varianta suspendarii pana in 2012 a presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai probabila sa il aduca pe Mircea Geoana in functia de sef al statului pentru un mandat de cinci ani, sustine, intr-o postare pe blog, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
E un politruc marunt care se ocupa de USL in loc de ministerul Muncii Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca Sebastian Lazaroiu este "un politruc marunt care a fost rasplatit in mod aberant cu functia de ministru al Muncii", de care acesta nu se ocupa "niciodata".
Despre rautatea lui Iliescu si tradarea lui Mitrea Cu o seara inainte de Consiliul National al PSD, Mircea Geoana, un personaj izolat in partidul pe care l-a condus, iese la rampa si ii da o replica atat lui Miron Mitrea, cat si lui Ion Iliescu, despre care spune ca nu poate accepta orice alt lider in PSD in afara sa, fiind vorba "despre o rautate adunata in timp".
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. Titus Corlatean, candidatul USL (PSD si PNL) a obtinut 63 de voturi. Insa, Opozitia nu se lasa, va merge la Curtea Constitutionala.
Cum isi provoaca Traian Basescu suspendarea Asa cum ne tot demonstreaza de opt ani, lui Traian Basescu ii este imposibil sa traiasca fara conflicte.
"O corelare a alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale ar avea un castig" Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, considera ca o corelare a alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale ar fi un castig, precizand ca organizarea concomitenta a acestor scrutine ar insemna economii de milioane de euro.
In ceea ce priveste viitorul USL dupa 2014, Fostul premier social-democrat Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, dupa lansarea volumelor din seria ‘Blog‘n roll‘ si ‘Exercitii de libertate‘, ca este sceptic ca Uniunea Social Liberala va continua dupa 2014 in formula actuala, scrie Agerpres.
"Sorin Rosca Stanescu este doar un caz de renegociere in cadrul USL" Sociologul Vasile Dancu este de parere ca institutia coabitarii este o chestiune artificiala ce nu se regaseste in Constitutie dar care a avut efecte pozitive in cazul presedintelui Basescu si a premierului Ponta.
USL - coliva, muzica si dansul, in incinta Ruperea USL nu mai e un subiect de speculatie, o ipoteza de conspectat in pure enunturi teoretice. Presa (asa cum e ea) e saturata deja de zecile de bagari in seama care se agata zilnic de acest subiect.
Intrebat cum apreciaza afirmatia sefului statului, Traian Basescu, potrivit caruia ar pune stampila, la prezidentiale, pe Crin Antonescu in detrimentul lui Victor Ponta, Iliescu a precizat: ... Basescu s-a si agatat de un element de slabiciune ca sa introduca elemente de zazanie.
Socotelile domnului Antonescu Cred ca gresesc cei care vad in iesirile din ultima vreme ale lui Crin Antonescu noi rabufniri de tafna sau lovituri de streche.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
Ar fi o greseala sa ne grabim cu anuntarea candidatului la prezidentiale PSD nu trebuie sa se grabeasca sa anunte candidatul la alegerile prezidentiale din toamna. Declaratia a fost facuta la RFI de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Gabriel Oprea - "18.550 sectii de votare in tara si 294 in strainatate.
Dan Mihalache este un politician tanar de marca. Azi, el este invitat la Antena 3. ... In prezent indeplineste functia de sef al cancelariei prezidentiale. Nascut in 1971, Mihalache a fost dupa Revolutie jurnalist la ziarul Azi. La varsta de 23 de ani, Mihalache a devenit expert guvernamental.
Fara Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos ar redeveni un functionar cenusiu la Bruxelles (daca ar avea noroc) preocupat sa supravietuiasca bataliilor de pe culoarele Consiliului, iar Alina Gorghiu, fie o mamica multumita de indemnizatia pe care o primeste de la stat, fie presedintele unui partid liberal multumit ca indiferent cine-l conduce, bun sau prost, nu poate lua mai mult de 25 la suta.
"Strigatul de disperare al lui Patriciu ". ... Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Simt, totusi, nevoia unei "recapitulari" (puteti citi, si in "Lumea Justitiei", articolul - din mai 2012 - semnat de Adina Stancu si Razvan Savaliuc, "istoria prejudiciului...").
In ciuda faptului ca mai este un an si sapte luni pana la alegerile prezidentiale din SUA, americanii au deja opt candidati anuntati. In Romania, alegerile prezidentiale se vor desfasura in aceeasi perioada, insa nimeni nu si-a anuntat candidatura.
Tensiunile politice au ajuns la un nivel la care orice predictie devine imposibila.
google-analytics.com